Arhiva categoriei: Uncategorized

Radiatorul inteligent ULOW-E2

e2_2

Tehnologia E2

Concept unic

Radiatorul de joasa temperatura ULOW-E2 in combinatie cu tehnologia E2 reprezinta un concept unic care ofera randament termic de exceptie chiar si in sisteme de joasa temperatura, fara a compromite stilul. Radiatorul de joasa temperatura ULOW-E2 poate fi folosit cu usurinta in sisteme de joasa temperatura, chiar sub 40°C, cu surse de energie moderne si conventionale, precum uleiuri sau  combustibili gazosi, dar si cu surse regenerabile de energie cum sunt pompa de caldura sau panourile solare.

Un nou standard

Nu doar eficienta ridicata constituie avantajul major al tehnologiei E2, dar si designul unic si impunator evidentiaza faptul ca acesta este un sistem de emisie de caldura cu tehnologie avansata care impune un nou standard pentru noua generatie de sisteme si emitatoare de caldura.

Punctul forte al radiatorului ULOW-E2 il constituie grupul de ventilatoare, care completeaza convectia naturala a elementelor de convectie ale radiatorului prin convectia fortata a ventilatoarelor. Panoul inteligent de control va face trecerea automata de la functia statica la cea dinamica in functie de conditiile din incapere. Radiatorul are randament maxim in functia statica, de aceea ventilatoarele pornesc doar atunci cand este necesar.

ULOW-E2 emite caldura radianta prin panoul frontal incalzit pe baza apei calde continute in interior si ulterior in incapere este emisa si caldura obtinuta prin convectie odata cu pornirea ventilatoarelor. Datorita sistemului inteligent de control intre functionarea statica si cea dinamica timpul de incalzire este mult redus. Confortul termic maxim se poate obtine chiar si in sisteme de incalzire de joasa temperatura in care temperatura agentului termic pe tur scade sub 40°C.

In comparatie cu multe alte produse de pe piata, ULOW-E2 are un potential ridicat de economisire a energiei datorita posibilitatii de reducere a temperaturii apei ca agent termic.

ULOW-E2 este disponibil in urmatoarele dimensiuni:

Inaltime [mm] : 500,600,900

Lungime [mm] : 400 pana la 2000 (Extindere:  toate lungimile disponibile in trepte de 200 mm, pornind de la lungimea totala de 400 mm si pana la 2000 mm.)

Adancime [mm] : 107

icon_anschluesse Racorduri: 4 x filet interior G 1/2″ I.G. pozitionate lateral si 2 x filet exterior G 3/4″ A.G. in versiune constructiva ventil, pozitionate in partea inferioara mediana (la mijloc). Ventil termostatic pozitionat in dreapta sus (poate fi mutat fara nicio problema in partea stanga sus – este reversibil).

icon_max_betriebsueberdruck Presiune maxima de lucru: 10 bar

icon_max_betriebstemperatur Temperatura maxima de lucru: 60 °C (datorita prezentei ventilatoarelor si a celorlalte componente electrice)

icon_elektroanschluss Clasa electrica de protectie: IP24